We enable IT

BOKUMO ICT

Meer dan een kwart eeuw ICT Expertise

Succes mogelijk maken

Sinds de oprichting in 1991, heeft Bokumo zich gevestigd als een toonaangevende speler in de ICT-sector in Noord-Holland. Wat begon als een familiebedrijf gespecialiseerd in het herinkten van printerlinten, is nu uitgegroeid tot een one-stop-shop voor zowel consumenten als organisaties op zoek naar betrouwbare ICT-producten en diensten.

De kern van Bokumo’s succes ligt in de voortdurende inzet om klanttevredenheid te garanderen. Dit streven naar uitmuntendheid is beloond met de titel van ‘Computerwinkel van het Jaar’ in de provincie Noord-Holland, een onderscheiding die het bedrijf drie keer heeft mogen ontvangen.

Gespecialiseerde Diensten voor Iedereen
Of je nu een thuisgebruiker, een ZZP’er, of een MKB-er bent, Bokumo heeft iets voor jou in petto. Met een uitgebreid aanbod van IT-apparatuur en een team van deskundige technici, biedt Bokumo een breed scala aan diensten variërend van reparatie en installatie tot configuratie van bijna elk IT-apparaat.

Persoonlijke Aanpak
Bokumo onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak bij het helpen van klanten bij het vinden van de juiste apparatuur die past bij hun unieke behoeften. Door gebruik te maken van een zelfontwikkelde tool, kan Bokumo exact in kaart brengen wat in jouw situatie nodig en wenselijk is, en zorgt ervoor dat je altijd de beste oplossing krijgt aangeboden.

Een Breed Spectrum aan Organisatorische Ondersteuning
De supportdesk van Bokumo is het kloppend hart van de organisatie en biedt dagelijkse ondersteuning aan ZZP’ers, MKB-ers en andere organisaties. Van het oplossen van storingen tot het geven van advies over IT-projecten en hardwarekeuzes, het team van Bokumo staat altijd klaar om te helpen. Daarnaast biedt Bokumo webontwikkeling en hostingdiensten op hun eigen betrouwbare servers aan, evenals voordelige en kwalitatief hoogwaardige printoplossingen dankzij hun ruime voorraad aan printing supplies.

De Evolutie van Bokumo
Bokumo heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de dagen van herinkten van printerlinten in de vroege jaren ’90. Door de jaren heen heeft het bedrijf zijn assortiment uitgebreid om te voldoen aan de veranderende behoeften van de markt, en heeft het een stevige voet aan de grond gekregen in de IT-wereld. De oprichting van een eigen technische dienst om aan de groeiende vraag naar reparatiediensten te voldoen, markeert een belangrijk moment in de evolutie van Bokumo.

Met een rijke geschiedenis en een heldere visie op de toekomst, blijft Bokumo zich inzetten voor het bieden van uitstekende service en kwaliteitsoplossingen om van elke klant een blije klant te maken.

TESTIMONIALS

WAT VINDEN ONZE
KLANTEN VAN BOKUMO ICT

WIL JE GRAAG OP DE HOOGTE BLIJVEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.