Voor kleine en grote bedrijven

TIPS VOOR
JOUW BEDRIJF

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Check onze tips om je ICT op orde te krijgen en je bedrijf te beschermen tegen indringers. We mixen nuttige tips met echte voorbeelden van onze klanten, perfect en essentieel voor zowel de kleine als grote ondernemer.

Doel: Continuïteit

Back-uppen is een
goede gewoonte

Data is het hart van jouw bedrijf. Maar wat gebeurt er als je plotseling alles kwijtraakt door een technisch mankement of een cyberaanval?
Doel: Veiligheid

Maak de keuze
voor veiligheid

Cybercriminaliteit vormt een steeds groter wordende bedreiging voor bedrijven van elke grootte. Een aanval kan in een oogwenk veel schade aanrichten.
Doel: Productiviteit

Kies het juiste gereedschap

In de huidige dynamische bedrijfswereld is samenwerking de sleutel tot succes. Maar hoe zorg je voor een vloeiende samenwerking van jouw team?
Doel: Connectiviteit

Zorg voor optimale bereikbaarheid

In een tijdperk waarin iedereen constant in beweging is, is jouw telefonische bereikbaarheid cruciaal. Gemiste oproepen betekenen gemiste kansen en dus omzet.
Doel: Productiviteit

Kies voor een professionele indruk

Een sterke online aanwezigheid is essentieel voor elke ondernemer. Het begint met de basis: een eigen domeinnaam en een professioneel e-mailadres.
Doel: Continuïteit

Updates uitvoeren is noodzakelijk

Jouw bedrijf draait op volle toeren en dan… een systeemcrash. Onderhoud en updates lijken misschien een bijzaak, tot het moment dat verouderde software je hele bedrijf stillegt
Doel: Productiviteit

Vereenvoudig printing en digitalisering

Tegenwoordig is efficiënt documentbeheer onmisbaar. Een gestroomlijnde omgeving bespaart niet alleen tijd en kosten.
Doel: Veiligheid

Kies voor sterke wachtwoorden

Beveiliging van je online gegevens is van cruciaal belang. Sterke wachtwoorden en het gebruik van een wachtwoordmanager zijn essentieel.