Continuïteit

Zakelijk vangnet

Back-uppen is een goede gewoonte

Data is het hart van jouw bedrijf. Maar wat gebeurt er als je plotseling alles kwijtraakt door een technisch mankement of een cyberaanval? Met Bokumo ICT sta je er nooit alleen voor. Wij zorgen voor robuuste back-upoplossingen die jouw gegevens veiligstellen en jouw bedrijf beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen.
Met de back-updiensten van Bokumo ICT kun je met een gerust hart ondernemen, wetende dat jouw data altijd veilig is. Een goed back-upplan is jouw beste verzekering tegen dataverlies. Laat ons jouw veiligheidsnet zijn, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten bloeien.
Klantcasus

Onverstoorbare Bedrijfscontinuïteit

Voor een innovatieve start-up in de biotech-industrie is data niet alleen een hulpmiddel; het is de kern van hun bedrijfsmodel. Toen ze geconfronteerd werden met het vooruitzicht van dataverlies door systeemfalen, realiseerden ze zich dat ze een solide back-upstrategie nodig hadden om hun innovaties veilig te stellen en hun bedrijfscontinuïteit te garanderen.

De Bokumo ICT Oplossing

Bokumo ICT begrijpt dat in de digitale wereld van vandaag, data gelijk staat aan waarde. Daarom hebben we een op maat gemaakte back-upoplossing geïmplementeerd die automatisch, veilig en regelmatig de cruciale gegevens back-upt. Onze oplossing zorgt ervoor dat zelfs in het geval van een systeemcrash, gegevens snel hersteld kunnen worden, waardoor de impact op de bedrijfsvoering minimaal is.

In het digitale tijdperk is een robuuste back-upoplossing geen luxe, maar een noodzaak. Laat Bokumo ICT helpen een solide fundament te leggen voor jouw bedrijfscontinuïteit met onze geavanceerde back-updiensten. Jouw data is jouw toekomst; bescherm het met de zorg die het verdient. Met Bokumo ICT aan jouw zijde is jouw bedrijf altijd voorbereid, wat er ook gebeurt.

Waarom kiezen voor Bokumo ICT?

Wij bieden robuuste en betrouwbare back-upoplossingen die jouw data veiligstellen tegen elk onvoorziene gebeurtenis. Onze diensten zorgen voor gemoedsrust, wetende dat je bedrijf beschermd is en dat je data altijd herstelbaar is, wat er ook gebeurt. Met Bokumo ICT als je partner, is jouw bedrijfscontinuïteit altijd verzekerd.

|
Je kan ons op de volgende manier bereiken
Bedrijven: Onze support desk is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Thuisgebruikers: Onze winkel en support desk zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur.
Of laat ons terugbellen

Vul de gegevens hieronder in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan
Meer informatie nodig?

Gewoon eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op met Mark of plan direct een meeting.

Mark Bolhoeve

ICT-strateeg

Sinds oktober 2000 is Mark onze toegewijde ICT-consultant bij Bokumo ICT, met een scherp inzicht in het omzetten van complexe technologie naar zakelijk voordeel. Hij is jouw go-to expert voor vragen over het veiliger, continu en productiever maken van jouw bedrijf met behulp van onze beproefde strategieën.