Productiviteit

Samenwerken Zonder Grenzen

Kies het juiste gereedschap

In de huidige dynamische bedrijfswereld is samenwerking de sleutel tot succes. Maar hoe zorg je voor een vloeiende samenwerking als jouw team verspreid zit over verschillende afdelingen of zelfs locaties? Met Microsoft 365 biedt Bokumo ICT jou de tools om efficiënt en effectief samen te werken, ongeacht waar je bent.
Microsoft 365 brengt jouw team samen, waar iedereen zich ook bevindt en welk apparaat zij ook gebruiken. Deel documenten in real-time, communiceer via videoconferenties, en blijf altijd gesynchroniseerd. Bokumo ICT helpt jou om het maximale uit Microsoft 365 te halen, zodat jouw team kan schitteren. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig.
Klantcasus

Grenzeloze Samenwerking

In de bruisende wereld van reclame, waar creativiteit en samenwerking hand in hand gaan, stond een lokaal reclamebureau voor een uitdagende situatie. Hun teams, verspreid over verschillende locaties, vonden het moeilijk om efficiënt samen te werken. Projecten liepen vertraging op, en de communicatie was allesbehalve soepel. In een sector waar elke deadline telt en elke campagne perfect moet zijn, was dit een probleem dat snel opgelost moest worden. Het bureau had een oplossing nodig die niet alleen hun communicatie zou verbeteren maar ook de samenwerking tussen de teams zou stroomlijnen, ongeacht waar ze zich bevonden.

De Bokumo ICT Oplossing

Bokumo ICT introduceerde Microsoft 365, een suite van productiviteitstools die perfect aansloot bij de behoeften van het bureau. Met functies zoals Teams, SharePoint en OneDrive werd samenwerken op afstand net zo eenvoudig als face-to-face, waardoor de productiviteit en tevredenheid van het team naar nieuwe hoogten werden getild.

Met Microsoft 365, geïmplementeerd door Bokumo ICT, wordt samenwerken een naadloze ervaring, ongeacht waar je team zich bevindt. Jouw projecten profiteren van de gedeelde creativiteit en expertise van je hele team, waardoor je sneller en efficiënter dan ooit kunt leveren.

Waarom kiezen voor Bokumo ICT?

Onze expertise in Microsoft 365 zorgt ervoor dat jouw team efficiënter dan ooit kan samenwerken, ongeacht de locatie of apparaat. Wij helpen je het maximale uit deze tools te halen, waardoor samenwerken niet alleen makkelijker wordt, maar ook leuker en productiever.

|
Je kan ons op de volgende manier bereiken
Bedrijven: Onze support desk is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Thuisgebruikers: Onze winkel en support desk zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur.
Of laat ons terugbellen

Vul de gegevens hieronder in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan
Meer informatie nodig?

Gewoon eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op met Mark of plan direct een meeting.

Mark Bolhoeve

ICT-strateeg

Sinds oktober 2000 is Mark onze toegewijde ICT-consultant bij Bokumo ICT, met een scherp inzicht in het omzetten van complexe technologie naar zakelijk voordeel. Hij is jouw go-to expert voor vragen over het veiliger, continu en productiever maken van jouw bedrijf met behulp van onze beproefde strategieën.