Veiligheid

Digitale Professionaliteit

Kies voor een professionele indruk

In het digitale tijdperk is een sterke online aanwezigheid essentieel voor elke ondernemer. Het begint allemaal met de basis: een eigen domeinnaam en een professioneel e-mailadres. Voor kleine ondernemers zonder domein biedt Bokumo ICT de perfecte oplossing om deze cruciale stap te zetten. Met onze hulp wordt jouw bedrijf niet alleen vindbaar en herkenbaar online, maar straal je ook professionaliteit uit naar je klanten.
Zet de stap naar een professionele online aanwezigheid met Bokumo ICT. Onze diensten voor domeinnaamregistratie en zakelijke e-mail via Exchange Online zorgen ervoor dat je bedrijf een betrouwbare en professionele uitstraling krijgt. Dit is jouw kans om je te onderscheiden in de digitale wereld en een blijvende indruk te maken op je klanten.
Klantcasus

De Sleutel tot Succes

Een startende ondernemer realiseerde zich dat een professionele online aanwezigheid essentieel was om zijn bedrijf van de grond te krijgen. Het ontbreken van een eigen domein en een generiek e-mailadres weerhield hem echter van het maken van een sterke eerste indruk. Hij werd hier veelvuldig op gewezen door bekenden van hem.

De Bokumo ICT Oplossing

Bokumo ICT bood een naadloze oplossing voor domeinnaamregistratie en implementeerde Exchange Online voor een zakelijke e-mailoplossing. Deze stappen transformeerden de online aanwezigheid van de ondernemer, waardoor hij niet alleen een professioneel domein had, maar ook een betrouwbaar e-mailadres dat zijn bedrijfsnaam weerspiegelde.

Met de diensten van Bokumo ICT ben je verzekerd van een professionele uitstraling online, wat essentieel is voor het opbouwen van vertrouwen bij je klanten. Een eigen domein en een zakelijk e-mailadres zijn onmisbare tools voor elke kleine ondernemer die serieus genomen wil worden in de digitale wereld. Laat ons je helpen om een sterke basis te leggen voor jouw succes.

Waarom kiezen voor Bokumo ICT?

Onze expertise in domeinnaamregistratie en het opzetten van zakelijke e-mailaccounts via Exchange Online biedt kleine ondernemers zonder domein de perfecte start voor een professionele online aanwezigheid. Dit versterkt niet alleen je merkidentiteit, maar bouwt ook aan het vertrouwen en de loyaliteit van je klanten. Kies voor Bokumo ICT en maak de sprong naar een succesvolle en professionele online toekomst.

|
Je kan ons op de volgende manier bereiken
Bedrijven: Onze support desk is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Thuisgebruikers: Onze winkel en support desk zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur.
Of laat ons terugbellen

Vul de gegevens hieronder in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan
Meer informatie nodig?

Gewoon eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op met Mark of plan direct een meeting.

Mark Bolhoeve

ICT-strateeg

Sinds oktober 2000 is Mark onze toegewijde ICT-consultant bij Bokumo ICT, met een scherp inzicht in het omzetten van complexe technologie naar zakelijk voordeel. Hij is jouw go-to expert voor vragen over het veiliger, continu en productiever maken van jouw bedrijf met behulp van onze beproefde strategieën.