Veiligheid

Onneembare Vesting

Maak de keuze voor veiligheid

Cybercriminaliteit vormt een steeds groter wordende bedreiging voor bedrijven van elke grootte. Een aanval kan in een oogwenk jouw harde werk ondermijnen en jouw bedrijf in gevaar brengen. Bokumo ICT staat klaar om jouw bedrijf te transformeren in een digitale vesting, ondoordringbaar voor cyberdreigingen.
Met de geavanceerde cyberbeveiligingsstrategieën van Bokumo ICT is jouw bedrijf veilig. Wij bieden de kennis en tools die je nodig hebt om cybercriminaliteit altijd een stap voor te blijven. Bouw aan een veilige toekomst met Bokumo ICT, waar jouw bedrijf niet alleen overleeft maar floreert in het digitale tijdperk.
Klantcasus

Digitale Weerbaarheid

Toen een lokaal consultancybedrijf het slachtoffer werd van een ransomware-aanval, was het duidelijk dat er dringend actie ondernomen moest worden. De eerste stap was het veiligstellen van wat er nog te redden viel en het systematisch verwijderen van de malware zonder toe te geven aan de eisen van de aanvallers. Vervolgens is er een grondige analyse uitgevoerd om te begrijpen hoe de aanval heeft kunnen plaatsvinden.

Het was tijd voor een grondige herziening van hun cyberveiligheidsstrategie. We implementeerden geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waaronder regelmatige back-ups, endpointbeveiliging, en verscherpte toegangscontroles. Maar we stopten daar niet. Bewustwording en opleiding van het personeel over de risico’s en herkenningspunten van phishing en andere kwaadaardige activiteiten werden een prioriteit, om een dergelijke situatie in de toekomst te voorkomen.

De Bokumo ICT Oplossing

Bokumo ICT begrijpt dat in de strijd tegen cybercrime, kennis en technologie je beste wapens zijn. We voeren een uitgebreide beveiligingsaudit uit om de zwakke punten in de beveiliging van het bedrijf te identificeren. Vervolgens implementeren we een meerlaagse beveiligingsstrategie, inclusief geavanceerde malware-detectie, end-to-end encryptie, en regelmatige trainingen voor medewerkers over cyberveiligheidsbewustzijn. Onze aanpak is erop gericht niet alleen de huidige dreigingen te neutraliseren, maar het bedrijf ook voor te bereiden op toekomstige uitdagingen.

Bekijk onze speciale pagina

Waarom kiezen voor Bokumo ICT?

Onze geavanceerde cyberbeveiligingsstrategieën en diepgaande kennis van cyberdreigingen bieden jouw bedrijf de ultieme bescherming. Wij zorgen ervoor dat je altijd een stap voor bent op cybercriminelen, waardoor je bedrijf, je klanten en je reputatie veilig zijn. Kiezen voor Bokumo ICT betekent kiezen voor een partner die jouw bedrijf transformeert in een onneembare digitale vesting.

|
Je kan ons op de volgende manier bereiken
Bedrijven: Onze support desk is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Thuisgebruikers: Onze winkel en support desk zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur.
Of laat ons terugbellen

Vul de gegevens hieronder in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan
Meer informatie nodig?

Gewoon eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op met Mark of plan direct een meeting.

Mark Bolhoeve

ICT-strateeg

Sinds oktober 2000 is Mark onze toegewijde ICT-consultant bij Bokumo ICT, met een scherp inzicht in het omzetten van complexe technologie naar zakelijk voordeel. Hij is jouw go-to expert voor vragen over het veiliger, continu en productiever maken van jouw bedrijf met behulp van onze beproefde strategieën.