Continuïteit

Altijd in Topconditie

Updates uitvoeren is noodzakelijk

Stel je voor: jouw bedrijf draait op volle toeren, projecten worden met succes afgerond, en dan… een systeemcrash. Onderhoud en updates lijken misschien een bijzaak, tot het moment dat verouderde software je hele bedrijf stillegt. Bij Bokumo ICT begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw systemen altijd up-to-date en in topconditie zijn.
Met Bokumo ICT aan jouw zijde zijn onderhoud en updates geen hoofdbreker meer. Wij houden de vinger aan de pols van jouw IT-infrastructuur, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt: jouw bedrijf laten groeien. Laat de techniek aan ons over; wij zorgen ervoor dat jouw systemen altijd klaar zijn voor de toekomst.
Klantcasus

De Sleutel tot Succes

Een klein architectenbureau uit Noord-Holland ondervond meerdere malen downtime vanwege verouderde software, wat leidde tot projectvertragingen en ontevreden klanten. Ze hadden een partner nodig die hun systemen operationeel kon houden.

De Bokumo ICT Oplossing

Bokumo ICT nam de uitdaging aan. We implementeerden een gestroomlijnd systeem voor regelmatig onderhoud en updates, waardoor de software van het bureau altijd op de nieuwste standaard draait. Onze proactieve aanpak zorgt ervoor dat systemen soepel lopen, zodat je je kunt concentreren op het ontwerpen van prachtige ruimtes.

Met Bokumo ICT aan jouw zijde zijn systeemonderhoud en updates zorgeloos. Jouw bedrijf blijft draaien, jouw projecten blijven op schema, en jouw klanten blijven tevreden. Dit is de kracht van een betrouwbare ICT-partner: ononderbroken bedrijfsvoering, ongeacht wat.

Waarom kiezen voor Bokumo ICT?

Je kiest voor ons omdat wij garant staan voor een zorgeloze IT-omgeving. Onze proactieve aanpak zorgt ervoor dat jouw systemen altijd up-to-date en in optimale conditie zijn, waardoor je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

|
Je kan ons op de volgende manier bereiken
Bedrijven: Onze support desk is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Thuisgebruikers: Onze winkel en support desk zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur.
Of laat ons terugbellen

Vul de gegevens hieronder in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan
Meer informatie nodig?

Gewoon eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op met Mark of plan direct een meeting.

Mark Bolhoeve

ICT-strateeg

Sinds oktober 2000 is Mark onze toegewijde ICT-consultant bij Bokumo ICT, met een scherp inzicht in het omzetten van complexe technologie naar zakelijk voordeel. Hij is jouw go-to expert voor vragen over het veiliger, continu en productiever maken van jouw bedrijf met behulp van onze beproefde strategieën.