Productiviteit

Efficiëntie en Gemak

Vereenvoudig printing en digitalisering

Documentbeheer In het hedendaagse bedrijfsleven is efficiënt documentbeheer onmisbaar. Een gestroomlijnde printomgeving bespaart niet alleen tijd en kosten, maar verbetert ook de dagelijkse werkprocessen. Bokumo ICT biedt managed printing oplossingen die zijn ontworpen om jouw printbehoeften te vereenvoudigen en te optimaliseren, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.
Ontdek de voordelen van managed printing met Bokumo ICT. Onze diensten zorgen voor een efficiënte, kosteneffectieve en milieuvriendelijke printomgeving. Door het beheer van je printdiensten uit te besteden, verminder je verspilling, optimaliseer je het gebruik van resources en verbeter je de beveiliging van je documenten. Met Bokumo ICT aan je zijde is jouw printinfrastructuur in goede handen.
Klantcasus

Transformatie van Printbeheer

Een middelgroot bedrijf worstelde met hoge printkosten, inefficiënte processen en een grote ecologische voetafdruk. Ze hadden behoefte aan een oplossing die niet alleen kosten zou besparen, maar ook hun operationele efficiëntie zou verbeteren en hun impact op het milieu zou verminderen.

De Bokumo ICT Oplossing

Bokumo ICT implementeerde een op maat gemaakte managed printing service die perfect aansloot bij de behoeften van het bedrijf. Door eenvoudig te gebruiken, maar geavanceerde printtechnologieën en -strategieën toe te passen, werden de printkosten aanzienlijk verlaagd, de processen gestroomlijnd en de ecologische voetafdruk verkleind. Het bedrijf geniet van een naadloze, beveiligde en duurzame printomgeving.

Met managed printing services van Bokumo ICT kun je rekenen op een geoptimaliseerde printomgeving die niet alleen efficiënt en kostenbesparend is, maar ook bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelstellingen van je bedrijf. Laat ons de zorg voor je printbehoeften overnemen, zodat jij je kunt richten op de groei en ontwikkeling van je onderneming.

Je printbehoeften vereisen een deskundige aanpak om zowel efficiëntie als duurzaamheid te waarborgen. Onze managed printing oplossingen bieden een antwoord op deze uitdagingen door het beheer van je printservices te optimaliseren. Dit resulteert in lagere kosten, verbeterde operationele processen en een kleinere ecologische voetafdruk, waardoor je bedrijf kan floreren in een steeds digitaler wordende wereld.

Waarom kiezen voor Bokumo ICT?

Kies voor de managed printing services van Bokumo ICT en ervaar hoe eenvoudig en efficiënt printbeheer kan zijn. Onze oplossingen zijn ontworpen om jouw printprocessen te optimaliseren, kosten te verlagen en je ecologische voetafdruk te minimaliseren. Met Bokumo als je partner in printbeheer, kun je vertrouwen op een soepele, veilige en duurzame printomgeving die perfect is afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.

|
Je kan ons op de volgende manier bereiken
Bedrijven: Onze support desk is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Thuisgebruikers: Onze winkel en support desk zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur.
Of laat ons terugbellen

Vul de gegevens hieronder in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan
Meer informatie nodig?

Gewoon eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op met Mark of plan direct een meeting.

Mark Bolhoeve

ICT-strateeg

Sinds oktober 2000 is Mark onze toegewijde ICT-consultant bij Bokumo ICT, met een scherp inzicht in het omzetten van complexe technologie naar zakelijk voordeel. Hij is jouw go-to expert voor vragen over het veiliger, continu en productiever maken van jouw bedrijf met behulp van onze beproefde strategieën.