Conncetiviteit

Altijd Verbonden

Zorg voor optimale bereikbaarheid

In een tijdperk waarin iedereen constant in beweging is, is jouw telefonische bereikbaarheid cruciaal. Gemiste oproepen betekenen gemiste kansen. Bokumo ICT helpt jou om altijd bereikbaar te zijn voor jouw klanten, met slimme oplossingen die geen oproep onbeantwoord laten.
Verbeter jouw klantenservice en maximaliseer jouw kansen met Bokumo ICT. Onze VoIP-oplossingen en slimme doorschakelservices zorgen ervoor dat je nooit meer een belangrijke oproep mist. Wees altijd een telefoontje verwijderd van jouw volgende succes.
Klantcasus

Ononderbroken Communicatie

Een snelgroeiende startup uit de regio ondervond problemen met hun telefonische bereikbaarheid, wat leidde tot gemiste kansen en gefrustreerde klanten. In een tijd waarin elke oproep telt, was een betrouwbare oplossing cruciaal.

De Bokumo ICT Oplossing

Bokumo ICT implementeerde een geavanceerd VoIP-telefoonsysteem dat niet alleen de bereikbaarheid verbeterde maar ook de communicatie-efficiëntie verhoogde. Met functies zoals automatische oproepdoorschakeling en voicemail naar e-mail, mist het bedrijf nooit meer een belangrijke oproep.

Met de oplossingen van Bokumo ICT ben je altijd slechts een oproep verwijderd van je klanten. Verbeterde telefonische bereikbaarheid betekent betere service, meer tevredenheid en uiteindelijk meer succes voor je bedrijf. Laat ons je helpen een lijn te trekken naar je toekomstige succes.

Waarom kiezen voor Bokumo ICT?

Onze state-of-the-art VoIP-technologie en flexibele doorschakelmogelijkheden garanderen dat elke oproep wordt beantwoord. Dit draagt bij aan een superieure klantbeleving, versterkt de band met je klanten en bouwt aan hun loyaliteit. Met Bokumo ICT aan je zijde ben je nooit meer dan een oproep verwijderd van potentiële groei en succes.

|
Je kan ons op de volgende manier bereiken
Bedrijven: Onze support desk is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Thuisgebruikers: Onze winkel en support desk zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur.
Of laat ons terugbellen

Vul de gegevens hieronder in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan
Meer informatie nodig?

Gewoon eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op met Mark of plan direct een meeting.

Mark Bolhoeve

ICT-strateeg

Sinds oktober 2000 is Mark onze toegewijde ICT-consultant bij Bokumo ICT, met een scherp inzicht in het omzetten van complexe technologie naar zakelijk voordeel. Hij is jouw go-to expert voor vragen over het veiliger, continu en productiever maken van jouw bedrijf met behulp van onze beproefde strategieën.