proactief onderhoud en beheer

AANMELDEN ALTIJD
UP-TO-DATE SERVICE

Super dat je gebruik wilt maken van onze altijd up-to-date service. Het invullen van het onderstaande formulier is de eerste stap in het proces om van deze service gebruik te maken. Zodra het ingevulde formulier bij ons is binnengekomen, sturen wij u de factuur voor de eerste periode of het verzoek voor de automatische incasso. Na de betaling ontvang je een mail met daarin een link. Het aanklikken van die link zorgt er voor dat onze professionele RMM tool wordt geïnstalleerd waardoor wij direct aan de slag kunnen met het onderhouden van jouw machine.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Betaling(Vereist)
Betalen kan per jaar via automatische incasso of via vooruitbetaling. Per jaar kost de service € 79,- per apparaat. Het abonnement is altijd per direct opzegbaar.
Op hoeveel apparaten wil je de altijd up-to-date service activeren? Deze service is alleen geschikt voor pc's en laptops met Windows als besturingssysteem en voor Apple pc's en laptops.

Randapparatuur kan niet in deze service worden ondergebracht.
* Wanneer u minder dan drie maanden geleden een nieuwe computer heeft aangeschaft of een reparatie heeft laten uitvoeren, dan betaalt u het eerste jaar € 59,-.