proactief onderhoud en beheer

ALTIJD UP-TO-DATE
SERVICE

Door middel van onze professionele Remote management en monitoring (RMM) tool houden wij jouw computer of laptop 24/7 in de gaten en voeren wij onderhoud en updates uit. In plaats van één keer in de zoveel tijd, onderhouden wij jouw apparaat continue. Hierdoor komen storingen minder vaak voor, blijft jouw apparaat veiliger, up-to-date en gaat deze langer mee. Het mooie is dat je verder niets merkt van de werkzaamheden en je hoeft er zelf ook nog eens niets aan te doen.

VOORDELEN

  • Altijd up-to-date;
  • Veiliger;
  • Minder storingen;
  • Langere levensduur van het apparaat;
  • 24/7 monitoring op staat van het apparaat;
  • Proactief technisch beheer door professionals.

HOE WERKT HET?

Wanneer je gebruik wilt maken van deze dienst, dan installeren wij onze RMM tool op jouw apparaat. Vanaf dat moment is jouw computer of laptop actief en starten wij met het onderhoud en de updates. Je merkt hier niets van, maar op de achtergrond worden doorlopend werkzaamheden aan jouw machine uitgevoerd. Je ontvangt periodiek een verslag van onze werkzaamheden.

Deze dienst is verkrijgbaar voor slechts € 79,- per jaar.

GEWAARBORGDE PRIVACY

Jouw privacy is natuurlijk enorm belangrijk. Wij hebben dan ook gekozen voor een RMM tool waarbij deze privacy gewaarborgd is. Wij kunnen nooit zomaar toegang nemen tot een apparaat, bestanden of mappen. De tool heeft namelijk een privacy mode die standaard aan staat en alleen te bedienen is op het apparaat zelf. Hiermee is toegang zonder toestemming niet mogelijk. Op het moment dat wij toegang nodig hebben tot jouw apparaat nemen wij contact op. Je kan dan zelf op het apparaat de privacy mode tijdelijk uitschakelen. Daarnaast houdt de software elke inlogactiviteit op het apparaat bij en verstuurt eenmaal per maand een rapport aan jou. Hierin vindt je dus op welke momenten, voor hoe lang en welke technicus toegang heeft gehad tot het apparaat.