VOOR KLEINE EN GROTE ONDERNEMINGEN

ICT OPLOSSINGEN
VOOR ONDERNEMERS

Succes mogelijk maken

In het huidige tijdperk, waar technologie onlosmakelijk verbonden is met zakelijk succes, is stilstaan geen optie — vooruitstrevendheid is cruciaal. Bij Bokumo ICT erkennen we dat elke ondernemer geconfronteerd wordt met eigen, specifieke ICT-uitdagingen. Dit inzicht vormt de basis van onze strategie, die rust op drie fundamenten: Veiligheid, Continuïteit en Productiviteit.

Veiligheid is geen bijzaak; het is noodzaak voor ieder bedrijf. In een landschap vol digitale gevaren, rusten we jouw onderneming uit met de sterkste schilden en strategieën. Hiermee sta je sterk tegen alle cyberdreigingen en kun je opereren met het vertrouwen dat jouw assets veilig zijn.

Continuïteit gaat verder dan alleen ‘in bedrijf blijven’. Het gaat om veerkracht, aanpassingsvermogen en de zekerheid dat jouw bedrijfsactiviteiten altijd beschikbaar zijn, zelfs wanneer het onverwachte zich aandient.

Met Productiviteit zetten we de toon voor de toekomst. We integreren toptechnologieën en systemen die niet alleen de workflow optimaliseren, maar ook nieuwe mogelijkheden openen voor jouw team. Ook trainingen en automatiseren vormen belangrijke bouwstenen voor de beste prestaties.

Een partnerschap met Bokumo ICT is een investering in zekerheid, efficiëntie en duurzame groei. Wij zijn niet zomaar een dienstverlener; wij zijn de ‘enablers’ van uw aanhoudende succes. Sluit je vandaag nog bij ons aan en ervaar een bedrijfsomgeving die net zo dynamisch, robuust en ambitieus is als jouw visie!

Meer informatie nodig?

Mark Bolhoeve

ICT-strateeg

Sinds oktober 2000 is Mark onze toegewijde ICT-consultant bij Bokumo ICT, met een scherp inzicht in het omzetten van complexe technologie naar zakelijk voordeel. Hij is jouw go-to expert voor vragen over het veiliger, continu en productiever maken van jouw bedrijf met behulp van onze beproefde strategieën.

Onze pijlers

Bescherm wat waardevol is

In de digitale wereld van vandaag is veiligheid geen luxe, maar een noodzaak. Bij Bokumo ICT begrijpen we dat de bescherming van jouw zakelijke assets verder gaat dan alleen het installeren van antivirussoftware. Het gaat om een holistische benadering van endpoint bescherming, netwerkbeveiliging, toegangscontrole en naleving van regelgeving. Ons doel is om een vesting rondom jouw bedrijfsgegevens te bouwen, waardoor bedreigingen worden geweerd nog voordat ze jouw operaties kunnen raken. We bieden niet alleen geavanceerde beschermingstechnologie, maar ook het gemoedsrust dat jouw organisatie op elk moment, tegen elke dreiging, verdedigd is. Vertrouw op Bokumo ICT om de wachter van jouw digitale domein te zijn.

Uw bedrijf, altijd in bedrijf

Downtime is geen optie in de bedrijfswereld. Bij Bokumo ICT begrijpen we dat elke minuut telt. Daarom richten onze diensten zich op het voorkomen van uitval van IT-systemen en het minimaliseren van de bijbehorende schade. We gaan verder dan traditionele methoden en zorgen dat jouw systemen niet alleen toegankelijk blijven, maar ook veerkrachtig zijn in het licht van onvoorziene omstandigheden. Van het kiezen van de juiste back-upstrategie tot het garanderen van een constante internetverbinding en het verhogen van het cyberbewustzijn binnen uw team – we laten niets aan het toeval over. Kies voor Bokumo ICT en laat ononderbroken bedrijfsvoering geen wens zijn, maar jouw realiteit.

Werk slimmer, niet harder

De moderne werkplek is overal. Met Bokumo ICT hoef je nooit een stap te missen, waar jouw zakenreis je ook brengt. Onze oplossingen stellen jou in staat om op elke locatie efficiënt te werken, met de zekerheid dat je de volledige controle behoudt. Door de kracht van de cloud en de geavanceerde tools in Microsoft 365 Business optimaal te benutten, transformeren we de manier waarop je werkt. We introduceren efficiëntie in jouw bedrijfsprocessen met op maat gemaakte strategieën, waardoor jouw team de beste resultaten kan leveren, elke keer weer. Schakel Bokumo ICT in en ontdek hoe naadloos en productief werken kan zijn wanneer technologie aan jouw kant staat.

Onze diensten

Wij bieden de onderstaande diensten vallend onder systeembeheer:

  • Netwerkbeheer;
  • Werkplekbeheer;
  • VOIP;
  • Back-ups;
  • Endpoint beveiliging;

Wij bieden de onderstaande diensten vallend onder cloud:

   • Microsoft 365 Business;
   • Online werkplek;
   • Online server (VPS);
   • Hosted Exchange;
   • Online back-ups.

Wij bieden de onderstaande diensten en producten vallend onder hardware:

   • Advies en aanschaf pc’s en laptops;
   • Advies en aanschaf kantoorapparatuur;
   • Advies en aanschaf printers;
   • Advies en aanschaf netwerkapparatuur.
   • Leasing.

Wij bieden de onderstaande diensten vallend onder webdiensten:

   • Ontwikkelen websites;
   • Hosting;
   • Onderhoud en Beveiliging;
   • Domeinnaam registraties.

Wij bieden de onderstaande diensten vallend onder printing:

   • Managed Print Services;
   • Levering van verbruiksartikelen (bijv. cartridges);
   • Levering van parts;
   • Onderhoud en reparatie kantoorprinters.
Je kan ons op de volgende manier bereiken
Bedrijven: Onze support desk is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Thuisgebruikers: Onze winkel en support desk zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur.
Of laat ons terugbellen

Vul de gegevens hieronder in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

SecurITy scan

Met een security scan van Bokumo ICT krijg je helder inzicht in jouw digitale bedrijfsomgeving. We brengen jouw assets en potentiële kwetsbaarheden in kaart, zodat je precies weet waar je staat. Na de scan delen we de resultaten met je. Je kunt dan zelf aan de slag met het versterken van je verdediging, of je kunt ervoor kiezen om het aan ons uit te besteden. Neem vandaag nog die belangrijke stap naar een veiligere digitale toekomst!

TESTIMONIALS

WAT VINDEN ONZE
KLANTEN VAN BOKUMO ICT

WIL JE GRAAG OP DE HOOGTE BLIJVEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.