JOUW BEDRIJF VEILIG DOOR MAATWERK

CYBERVEILIG MET ONS
SECURITY PROGRAMMA

WAAROM IS BEVEILIGING VAN
ESSENTIEEL BELANG IN DEZE TIJD?

Het aantal cyberaanvallen is sterk gestegen, vooral tegen het MKB, met bijna een verdubbeling in 2022 en een toename van 300% in de eerste helft van 2023 volgens Microsoft. Cybercriminelen richten zich op het MKB met phishing en ransomware aanvallen, wat aanzienlijke schade veroorzaakt voor bedrijven, zoals verlies van omzet, klanten, imago, productiviteit en intellectuele eigendommen. Twee derde van alle cyberaanvallen is gericht op het MKB, met hoge kosten als gevolg.

Focus en kennis
Om jouw bedrijf te beschermen, is volledige aandacht voor beveiliging nodig. Ook vergt beveiliging tegen cyberdreigingen een hoog kennisniveau. Het is voor zeer veel ondernemers niet haalbaar om dit zelf te doen. Beveiliging bestaat onder andere uit regelmatige controle op malware (bijvoorbeeld ransomware), tijdige installatie van updates en het maken van betrouwbare back-ups. Door monitoring, beveiliging, back-ups en ondersteuning uit te besteden aan een gespecialiseerde partij verminder je het risico op datalekken en schade. Veel meer bedrijven, zowel grote als kleine, dan je denkt worden getroffen door digitale aanvallen met aanzienlijke schade. Samenwerking met Bokumo ICT biedt bescherming tegen cybercriminaliteit en vertrouwen in jouw digitale activiteiten.

Voor wie is het Security programma?
Ons Security-programma is geschikt voor vrijwel alle zzp’ers, kleine en middelgrote bedrijven. Ieder bedrijf loopt schade op bij downtime en verlies van data. Om jouw bedrijf hier tegen te beschermen zijn een virusscanner en firewall niet meer voldoende. Het gaat om een holistische benadering van endpoint bescherming, netwerkbeveiliging, toegangscontrole en naleving van regelgeving. Voor grote bedrijven en specifieke situaties bieden we maatwerkoplossingen. We hebben een passende oplossing voor elke organisatie.

Meer informatie nodig?

Gewoon eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op met Mark of plan direct een meeting.

Mark Bolhoeve

ICT-strateeg

Sinds oktober 2000 is Mark onze toegewijde ICT-consultant bij Bokumo ICT, met een scherp inzicht in het omzetten van complexe technologie naar zakelijk voordeel. Hij is jouw go-to expert voor vragen over het veiliger, continu en productiever maken van jouw bedrijf met behulp van onze beproefde strategieën.

SecurITy scan

Met een security scan van Bokumo ICT krijg je helder inzicht in jouw digitale bedrijfsomgeving. We brengen jouw assets en potentiële kwetsbaarheden in kaart, zodat je precies weet waar je staat. Na de scan delen we de resultaten met je. Je kunt dan zelf aan de slag met het versterken van je verdediging, of je kunt ervoor kiezen om het aan ons uit te besteden. Neem vandaag nog die belangrijke stap naar een veiligere digitale toekomst!