ICT ZONDER ZORGEN

SUPPORT DESK

Onze support desk is het hart en de trots van onze organisatie. Hier zitten de redders in nood die iedere dag klaar staan voor als jij of jouw medewerkers ondersteuning nodig hebben. Je kan bij ze aankloppen als ze een storing voor je op mogen lossen, maar ook als je advies nodig hebt over een IT project of over hardware die je wil gaan aanschaffen. Wij zorgen er voor dat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

BETROUWBARE ONDERSTEUNING

De support desk wordt bemand door onze eigen gedreven support medewerkers. Wij tackelen de meest uiteenlopende problemen. Vandaag lossen we problemen met jouw printer op. Morgen richten we nieuwe laptops in voor jouw nieuwe medewerkers en volgende week migreren wij jouw servers naar ons datacenter. ICT support waar je op kan rekenen!

ICT SUPPORT 2.0

Onze support desk ondersteunt iedere onderneming. We zijn er om ad -hoc problemen op te lossen, maar nog meer om proactief problemen te voorkomen. Met behulp van professionele software monitoren wij jouw omgeving en nemen wij de zorgen voor jouw ICT omgeving uit handen. Hiermee creëren wij samen een betrouwbare ICT infrastructuur.

Je hebt geen abonnement nodig om gebruik te maken van onze support desk.
Bel 075 642 00 70 om ondersteuning te ontvangen of maak een ticket aan.

ZIJN JOUW GEGEVENS GOED BESCHERMD?

Steeds vaker richten cybercriminelen zich op kleine en middelgrote ondernemers. Het gijzelen van bestanden en computers door deze criminelen komt helaas steeds vaker voor. Je wilt er zeker van zijn dat de apparatuur zo betrouwbaar mogelijk is beveiligd. Hierdoor bescherm je de data, de productiviteit en de reputatie van jouw organisatie. Middels onze professionele RMM software monitoren en onderhouden wij de endpoints van jouw bedrijf. Onze security oplossingen zorgen voor een beveiligde omgeving en door onze beschermde back-ups ben je snel weer productief mocht er toch een besmetting ontstaan.